
Appareils et accessoires
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
Préparation 15min
Total 45min
36 pieces
Ingrédients
Potstickers
-
extra virgin olive oil to grease
-
ginger peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided½ oz
-
fresh cilantro leaves only1 ½ oz
-
garlic cloves2
-
green onions cut into pieces (2 in.)3
-
bok choy cut into pieces4 oz
-
fresh shiitake mushrooms halved8 oz
-
red bell peppers destemmed, deseeded4 oz
-
tamari sauce1 oz
-
sesame oil1 oz
-
store-bought dumpling wrappers (3½ in. diam.)36
-
water20 oz
Chili Dipping Sauce
-
tamari sauce4 tbsp
-
black bean garlic sauce2 tsp
-
sesame oil1 tsp
-
rice vinegar4 tbsp
-
chili garlic sauce2 tsp
-
grated ginger1 tsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
39 kcal /
163 kJ
Protides
1 g
Lipides
1 g
Glucides
6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
0 g
Sodium
211 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis