Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce

4.4 38 évaluations
Préparation 15min
Total 45min
36 pieces

Ingrédients

Potstickers
  • extra virgin olive oil to grease
  • ginger peeled, cut into pieces, plus 1 tsp grated ginger, divided
    ½ oz
  • fresh cilantro leaves only
    1 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • green onions cut into pieces (2 in.)
    3
  • bok choy cut into pieces
    4 oz
  • fresh shiitake mushrooms halved
    8 oz
  • red bell peppers destemmed, deseeded
    4 oz
  • tamari sauce
    1 oz
  • sesame oil
    1 oz
  • store-bought dumpling wrappers (3½ in. diam.)
    36
  • water
    20 oz
Chili Dipping Sauce
  • tamari sauce
    4 tbsp
  • black bean garlic sauce
    2 tsp
  • sesame oil
    1 tsp
  • rice vinegar
    4 tbsp
  • chili garlic sauce
    2 tsp
  • grated ginger
    1 tsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 39 kcal / 163 kJ
Protides 1 g
Lipides 1 g
Glucides 6 g
Fibre 1 g
Graisses saturées 0 g
Sodium 211 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...