Pineapple passionfruit tart

Pineapple passionfruit tart

4.1 19 évaluations
Préparation 30min
Total 4h 30min
8 portions

Ingrédients

Pineapple jam
  • fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
    500 g
  • brown sugar
    100 g
  • white rum (optional)
    40 g
  • fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
    40 g
Pastry
  • egg
    1
  • white sugar
    50 g
  • unsalted butter cut into pieces
    120 g
  • plain flour plus extra for dusting
    220 g
Passionfruit custard filling
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • eggs
    2
  • egg yolk
    1
  • caster sugar
    30 - 40 g
  • lemon juice
    20 g
  • fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
    100 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 453.1 kcal / 1903 kJ
Protides 7.7 g
Lipides 24.2 g
Glucides 50.3 g
Fibre 4.7 g
Graisses saturées 14.5 g
Sodium 50.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...