Appareils et accessoires
Apricot Danish slice
Préparation 15min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
blanched almonds60 g
-
unsalted butter softened30 g
-
caster sugar40 g
-
natural almond extract½ tsp
-
eggs2
-
puff pastry (25 cm square sheets - see Tips)2 sheets
-
canned apricot halves, drained (approx. 260 g after draining - see Tips)400 g
-
flaked almonds20 g
-
smooth apricot jam lightly beaten50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
277.7 mg
Protides
8.4 g
Calories
1634.8 kJ /
389.2 kcal
Lipides
22.1 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
38 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Apple fritters
1h
Almond biscotti
1h 10min
Caramel macadamia slice
45min
Black forest cake
5h
Almond shortbread biscuits
2h 10min
Ham and zucchini quiche
1h 45min
Festive fruit cake
30h 55min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1h 5min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Gingerbread biscuits
2h 20min
Vanilla slice
26h 5min
Caribbean carrot cake
2h 10min