Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
TM5 TM6

Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)

4.1 (15 évaluations )

Ingrédients

Avocado whip

  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 80 g soft feta, cut into pieces
  • 200 g avocado, flesh only
  • ½ - 1 tbsp lemon juice, to taste
  • ¼ tsp ground coriander
  • ground black pepper, to taste

Seedy spelt bread

  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
  • 280 g filtered water
  • 1 tsp dried instant yeast
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp coconut sugar
  • 500 g white spelt flour, plus extra for dusting
  • 2 tbsp hemp seeds (see Tips)
  • 1 tbsp flaxseeds (linseeds), plus extra for sprinkling
  • 2 tbsp pepitas, plus extra for sprinkling
  • milk of choice, for brushing (see Tips)
  • micro herbs, for garnish (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1055.5 kJ / 251.3 kcal
Protides
11 g
Glucides
25.1 g
Lipides
10.6 g
Fibre
6.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives