Appareils et accessoires
Summer Bolognese Bowl
Préparation 15min
Total 45min
8 portions
Ingrédients
-
water40 oz
-
salt divided1 tsp
-
spaghetti12 oz
-
olive oil divided2 tbsp
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)5 oz
-
garlic cloves2
-
ground beef crumbled12 oz
-
zucchini in half-moons (½ in.)7 oz
-
dry white wine2 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
heirloom cherry tomatoes halved16 oz
-
pitted Kalamata olives (optionnel) halved, to taste3 oz
-
Parmesan cheese shaved
-
fresh basil leaves to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1372 kJ /
328 kcal
Lipides
11 g
Fibre
4 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Summer Servings
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ham and Veggie Pasta Salad
25min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Shepherd's Pie
1h 15min
Soy Poached Chicken
50min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
1h
Meat and Rice Casserole
1h 15min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Lemon Garlic Chicken and Rice
1h 10min
Fragrant Chicken Curry
1h