Versions compatibles
Karidesli ve Sarımsak Soslu Pirinç Şehriyesi
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 - 250 g Çin şehriyesi (maş fasulyesi veya pirinçten yapılmış)
- su, sıcak, ıslatmak için
- 70 g sarımsak
- 40 g sıvı yağ
- ½ tk tuz (optionnel)
- ¼ tk toz beyaz biber
- 35 g şeker
- 40 g soya sosu
-
20
g pirinç şarabı
ou 20 g beyaz şarap - 700 g su
- 200 - 250 g ayıklanmış orta boy karides, temizlenmiş
- 200 g taze fasulye
- 50 g taze soğan,dilimlenmiş (3 mm) veya süslemek için kıvrılmış (bk. öneriler)
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 1832 kJ / 438 kcal
- Protides
- 16 g
- Glucides
- 66 g
- Lipides
- 11 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Café de Paris Tereyağlı Bonfile
45min
Margarita
10 min
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Pas d’évaluation
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1h 40 min
Bearnez Sos
15 min
Limon ve Hardallı Somon ve Yeşil Püre
50 min
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
1h 10min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Pas d’évaluation
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1h 15 min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min