Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optionnel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Protides
- 11.5 g
- Glucides
- 1.5 g
- Lipides
- 17 g
- Fibre
- 0.2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Halloween quiche
2h
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Pas d’évaluation
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Zwarte woud kerstbuche
1h 30min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1h 15 min