Seafood Quesadillas

Seafood Quesadillas

4.2 6 évaluations
Préparation 30min
Total 2h
6 portions

Ingrédients

Quesadilla Filling
  • mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)
    8 oz
    8 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces (1 in.)
  • fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
  • cooked octopus cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
  • red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)
    10 ½ oz
Adobo
  • ancho chili de-stemmed, de-seeded
    1
  • paprika
    1 tbsp
  • cayenne pepper
    ½ tsp
  • chipotle chili powder
    ¾ tsp
  • whole clove
    1
  • ground cumin
    ¾ tsp
  • coriander seeds
    ¾ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • white onion cut into pieces
    2 oz
  • garlic clove
    1
  • fresh pineapple cut into pieces
    5 ½ oz
  • apple cider vinegar
    ½ oz
    ½ oz lime juice
  • orange juice
    1 oz
  • vegetable oil
    ½ oz
  • salt
    1 ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
Quesadillas
  • flour tortillas divided
    12

Infos nut. par 1 portion

Calories 644 kcal / 2694 kJ
Protides 52 g
Lipides 22 g
Glucides 59 g
Fibre 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...