
Appareils et accessoires
Seafood Quesadillas
Préparation 30min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Quesadilla Filling
-
mozzarella cheese cut into pieces (1 in.)8 oz
-
fresh raw shrimp, peeled, deveined cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
cooked octopus cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
-
red snapper fillet, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)10 ½ oz
Adobo
-
ancho chili de-stemmed, de-seeded1
-
paprika1 tbsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
chipotle chili powder¾ tsp
-
whole clove1
-
ground cumin¾ tsp
-
coriander seeds¾ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
white onion cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
fresh pineapple cut into pieces5 ½ oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
orange juice1 oz
-
vegetable oil½ oz
-
salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Quesadillas
-
flour tortillas divided12
Infos nut. par 1 portion
Calories
644 kcal /
2694 kJ
Protides
52 g
Lipides
22 g
Glucides
59 g
Fibre
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis