Appareils et accessoires
Sautéing Chicken Strips with Pancetta
Préparation 5min
Total 15min
2 bottle
Ingrédients
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
pancetta cubed (1 in.)2 oz
-
8 oz chicken breast fillets, boneless, skinless, in strips (½ in. x 1½ in.), dried with paper towels (see Tip)chicken thighs, boneless and skinless in strips (½ in. x 1½ in)., dried with paper towels (see Tip)8 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 2 bottle
Sodium
1050 mg
Protides
63 g
Calories
2729 kJ /
652 kcal
Lipides
44 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
15 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Basic Meat & Seafood
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6h 15min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Chopped Garlic
5min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Sautéing 12.5 oz Shallots
25min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 10.5 oz Onions
Pas d’évaluation
Sautéing 7 oz Onions
20min
Arrabbiata Sauce
50min
Bolognese Sauce
1h 10min