
Appareils et accessoires
Beef buns
Préparation 30min
Total 50min
10 pieces
Ingrédients
-
beef rump steak cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
sunflower oil plus extra for frying1 tbsp
-
salt¾ tsp
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into long pieces (2-3 cm)120 g
-
ground white pepper½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
Chinese cooking wine1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
water1 ½ tbsp
-
egg lightly beaten1
Infos nut. par 1 piece
Calories
169.6 kcal /
712.2 kJ
Protides
9.5 g
Lipides
7.1 g
Glucides
16.5 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
1.1 g
Sodium
331.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Yum Cha
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande