Appareils et accessoires
Braised Trotters
Préparation 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled1 in.
-
pig's trotters (including tendons), cut into pieces (2 in.)30 - 35 oz
-
fermented black bean paste1 oz
-
dark soy sauce1 oz
-
water2 oz
-
green onions cleaned and cut into pieces (3 in.)12
-
freshly squeezed orange juice2 oz
-
steamed rice to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
749 kJ /
179 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Rice Wine Chicken
Pas d’évaluation
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Shiitake mushroom sauce
45min
Miso soup and sake seafood with rice
1h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Cholent
4h 50min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Cajun Gumbo
1h 30min
Braised pork belly
55min