Appareils et accessoires
Baked Spinach and Feta Mushrooms
Préparation 15min
Total 35min
8 portions
Ingrédients
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese (optionnel) cut in pieces (2 cm)50 g
-
bread (1 day old), torn in pieces2 slices
-
fresh spinach leaves200 g
-
lemon zest no white pith (1 cm x 5 cm)2 pieces
-
onions quartered120 g
-
bacon, any type (optionnel) trimmed, cut in pieces140 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
pine nuts toasted2 Tbsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
feta cheese cut in pieces (1 cm)180 g
-
fresh portobello mushrooms stalks removed6 - 8
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
953 kJ /
227 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Australian Brunch
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Keto
45 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Mint Courgettes
30min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Guacamole
5min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min