Appareils et accessoires
Plum sauce
Préparation 15min
Total 55min
28 portions
Ingrédients
-
canned plums drained (approx. 420 g after draining - see Tips)800 g
-
apples peeled, cored and cut into pieces (approx. 1-2 cm)400 g
-
raisins40 g
-
garlic cloves9
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices (1 cm)2 ½ cm
-
curry powder (mild)20 g
-
salt1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
white sugar400 g
-
white wine vinegar200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
313.7 mg
Protides
0.3 g
Calories
353.1 kJ /
84.1 kcal
Lipides
0.2 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
19.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sauces and Marinades
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Custard
10min
Tomato ketchup
1h 25min
Hollandaise sauce
15min
Coleslaw
10min
Apple sauce
20min
Tomato relish
2h 10min
Cranberry and rosemary chutney
45min
Simple gluten free herb gravy
20min
Spicy peach and mango chutney
45min
Gluten free shortbread
1h 20min
Gluten free barbecue sauce
50min
Lemon or lime butter
15min