Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Orange cake
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 1 orange, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Lemon cake
- 1 lemon, large (approx. 220 g), unpeeled, trimmed, cut into quarters and pips removed (see Tips)
- 230 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 3 eggs
- 200 g white sugar
- 300 g self-raising flour
- 1 pinch sea salt
Citrus cream cheese icing
- 375 g cream cheese, cut into pieces
- 270 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 450 g icing sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 orange, zest only, no white pith
- 1 lemon, zest only, no white pith
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4385.6 kJ / 1044.2 kcal
- Protides
- 11.9 g
- Glucides
- 109.6 g
- Lipides
- 64.3 g
- Graisses saturées
- 39.9 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 538.2 mg
Recettes alternatives
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Mini Jamaican style ginger bundts
25min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Chocolate raspberry puddings
40min
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Delicious lemon pudding
55min
Apple tea cakes
1h 10min
Lemonade scones
25min