Appareils et accessoires
Ginger paste
Préparation 10min
Total 15min
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh ginger peeled and cut into pieces (2 cm)200 g
-
salt1 tsp
-
olive oil plus extra for preserving (approx. 30 g)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
2244 mg
Protides
1.6 g
Calories
2114 kJ /
503 kcal
Lipides
50.8 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red curry paste
15min
Garam masala
10min
Tandoori paste
5min
Everyday Indian curry paste
30min
Tandoori chicken
45min
Madras curry powder
15min
Cucumber and mint raita
30min
Garlic paste
20min
Garam masala powder
5min
Rogan josh
1h 35min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min