Chicken Mole
TM5 TM6

Chicken Mole

3.9 (14 évaluations )

Ingrédients

  • 3 oz ancho chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz dried guajillo chilies, stems and seeds removed, cut into pieces (1 in.)
  • 1 cinnamon stick
  • 5 allspice berries
  • 1 tsp whole black peppercorns
  • 1 tsp dried Mexican oregano
  • 1 tsp dried marjoram
  • 1 tsp dried thyme
  • 3 tsp salt, to taste, divided
  • 5 ½ oz white onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 33 oz water
  • 1 oz apple cider vinegar
  • 5 ½ oz Mexican chocolate, cut into pieces (1 in.)
  • 6 chicken leg quarters, skin on, bone in
  • sesame seeds, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1858 kJ / 444 kcal
Protides
25 g
Glucides
24 g
Lipides
32 g
Fibre
7 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives