Appareils et accessoires
Hash browns with chive cottage cheese
Préparation 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
fresh chives cut into thirds10
-
cottage cheese250 g
-
water500 g
-
potatoes (skins on), cut into halves500 - 550 g
-
carrots peeled and cut into pieces200 - 250 g
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
salt¾ tsp
-
rindless bacon rashers6
-
olive oil for frying
-
avocado flesh only, cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1166 mg
Protides
17.2 g
Calories
1149.8 kJ /
273.8 kcal
Lipides
15 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
3.4 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simply Delicious
88 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Noughts and crosses
2h 45min
Florentine potato cakes
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2h
Little lasagne cups
2h 50min
Potato 'pizzas'
1h
Herbed chicken hors d'oeuvres
35min
Pork san choy bau
25min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Basic bread
1h 35min