Appareils et accessoires
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
Préparation 5min
Total 1h
1 jar
Ingrédients
-
fresh grated coconut120 g
-
dried shrimp soaked to soften50 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften7
-
fresh lemongrass white part only1 stalk
-
shallots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel¼ tsp
-
cooking oil10 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Protides
19 g
Calories
2782 kJ /
665 kcal
Lipides
51 g
Fibre
11 g
Glucides
36 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Peranakan Snack Delight
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Nasi Lemak
45min
Sambal Belacan
10min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Sambal Petai Prawns
20min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Nyonya Chicken Rendang
45min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40min
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min
Nasi Lemak
45min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4h 20min