Appareils et accessoires
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
Préparation 5min
Total 1h 20min
20 pieces
Ingrédients
-
grated coconut200 g
-
salt½ tsp
-
1 banana leafoil for greasing
-
roselle calyces deseeded4
-
water1900 g
-
pandan leaves cut in strips (2.5 cm)4
-
small sago300 g
-
sugar180 g
-
yellow food colouring adjust to personal preference1 drop
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
0 g
Calories
255 kJ /
61 kcal
Lipides
1 g
Fibre
0 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Peranakan Snack Delight
13 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kuih Ko Sui (Steamed Palm Sugar Rice Cake)
1h 10min
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Inti Kelapa (Sweet Coconut Filling)
15min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Wholemeal Mantou
1h
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1h
Roti Sarang Lebah (Honeycomb Buns)
2h 20min
Pau Sambal (Malaysia Burger)
1h
Pulut Inti (Glutinous Rice With Sweet Coconut)
50min