Tex-Mex BBQ Brisket

Tex-Mex BBQ Brisket

4.8 11 évaluations
Préparation 30min
Total 5h 30min
10 portions

Ingrédients

Dry Rub
  • dried ancho chilies de-seeded and de-stemmed
    3
  • dried chipotle chilies
    2
    1 tsp chipotle chili powder
  • black peppercorns
    1 oz
  • brown sugar
    ½ oz
  • onion powder
    1 tbsp
  • mustard powder
    2 tsp
  • dried oregano
    2 tsp
  • garlic powder
    1 ½ tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • ground cayenne pepper
    1 tsp
Brisket
  • beef brisket untrimmed
    64 - 80 oz
  • smoked bacon sliced
    16 oz
BBQ Sauce
  • fresh Roma tomatoes quartered
    6 oz
  • white onions quartered
    4 oz
  • brown sugar
    3 ½ oz
  • canned chipotle chilies in adobo sauce, to taste
    3
  • garlic cloves
    2
  • apple cider vinegar
    2 oz
  • Worcestershire sauce
    1 oz
  • molasses
    1 oz
  • Dijon mustard
    1 heaping tbsp
  • salt to taste
    ¾ tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 586 kcal / 2452 kJ
Protides 43 g
Lipides 37 g
Glucides 18 g
Fibre 1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...