Chicago-Style Deep Dish Pizza
TM6 TM5

Chicago-Style Deep Dish Pizza

4.2 (31 évaluations )

Ingrédients

  • 11 oz water, room temperature
  • 3 tsp active dry yeast
  • 1 tsp sugar
  • 20 oz all-purpose flour
  • 1 oz yellow cornmeal, medium grind
  • 2 oz unsalted butter, melted
  • 3 tsp fine sea salt, divided
  • 13 oz mozzarella cheese, diced (approx. 1 in.), divided
  • 8 oz Parmesan cheese, diced (approx. ½ in.), divided
  • 9 ½ oz Italian sausage, broken into small pieces (approx. 1 in.)
  • 7 oz yellow onions, quartered (approx. 1 large)
  • ½ oz garlic cloves
  • 28 oz canned crushed tomatoes
  • ½ tsp dried basil
  • ½ tsp dried oregano
  • ½ tsp rosemary
  • ¼ tsp dried red chili flakes, to taste
  • 4 oz sliced pepperoni, to taste
  • 4 oz sliced salami, to taste
  • 6 oz Canadian bacon, diced (approx. ¼ in.)

Infos nut.
par 1 slice
Calories
3089.5 kJ / 738.4 kcal
Protides
36.7 g
Glucides
54.8 g
Lipides
41.3 g
Graisses saturées
18.4 g
Fibre
3.8 g
Sodium
2115.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives