Chicago-Style Deep Dish Pizza

Chicago-Style Deep Dish Pizza

4.2 34 évaluations
Préparation 45min
Total 2h 50min
10 slices

Ingrédients

  • olive oil divided, plus extra to grease
    1 ½ oz
  • water room temperature
    11 oz
  • dried instant yeast
    3 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • all-purpose flour
    20 oz
  • yellow cornmeal medium grind
    1 oz
  • unsalted butter melted
    2 oz
  • fine sea salt divided
    3 tsp
  • mozzarella cheese cut into pieces, divided
    13 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces, divided
    8 oz
  • Italian sausage broken into small pieces (approx. 1 in.)
    9 ½ oz
  • yellow onions quartered (approx. 1 large)
    7 oz
  • garlic cloves
    ½ oz
  • canned crushed tomatoes
    28 oz
  • dried basil
    ½ tsp
  • dried oregano
    ½ tsp
  • rosemary
    ½ tsp
  • dried red chili flakes to taste
    ¼ tsp
  • sliced pepperoni to taste
    4 oz
  • sliced salami to taste
    4 oz
  • Canadian bacon diced (approx. ¼ in.)
    6 oz

Infos nut. par 1 slice

Calories 738.4 kcal / 3089.5 kJ
Protides 36.7 g
Lipides 41.3 g
Glucides 54.8 g
Fibre 3.8 g
Graisses saturées 18.4 g
Sodium 2115.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...