Versions compatibles
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Preparation Before Demo
- 250 g asparagus, woody ends removed
Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls
- 220 g water
- 1 tsp sugar
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
ou 20 g fresh yeast, crumbled - 500 g strong white bread flour
- 90 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 tsp fine sea salt
Berry Foam
- 80 - 140 g sugar, to taste
- 500 g mixed berries, frozen
-
10 - 30
g lime juice, to taste
ou 10 - 30 g lemon juice, to taste - 1 egg white, from medium or large egg
Baking
- 1 egg yolk, from medium or large egg
Asparagus Risotto
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g shallots, halved
- 20 g olive oil
- 200 g dry white wine
- 250 g risotto rice
- 450 g liquid vegetable stock, hot
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 250 g frozen peas
- 20 g butter
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2758 kJ / 658 kcal
- Protides
- 17.8 g
- Glucides
- 101.7 g
- Lipides
- 18.1 g
Recettes alternatives
White Bean and Feta Dip
5 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Red Pepper Houmous
5 min
Mediterranean Bread
5h 20min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2h 20min
Sun-dried Tomato and Rosemary Breadsticks - Bastoncini di pane con pomodori secchi e rosmarino
3h 45 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1h
Vegetable Stock Paste
50min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
White Bean Salad
5 min