Appareils et accessoires
Risotto with Parmesan cheese
Préparation 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)40 g
-
shallot (approx. 30 g)1
-
butter40 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)320 g
-
dry white wine60 g
-
water820 g
-
1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cube (for 0.5 l) meat or vegetable1
-
salt to taste½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
1812 kJ /
433 kcal
Lipides
15 g
Fibre
1.8 g
Glucides
63 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Pizza dough
1h
Rice salad with eggs and tuna fish
1h
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Berry mousse
4h 50min
Creamy courgette soup
25min
Potato and vegetable purée
45min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
15min
Rustic bread
2h
Spelt bread
1h 45min
Béarnaise sauce
15min