Salmon Burger

Salmon Burger

4.5 46 évaluations
Préparation 10min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

Tartar Sauce
  • egg yolks from large eggs
    2
  • lemon juice
    2 tsp
  • capers drained
    2 tsp
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • salt
    1 pinch
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    ½ oz
Salmon Burger
  • lemon peel only, no pith
    1
  • bread cubes
    2 oz
  • shallot
    1 oz
  • parsley leaves only
    ½ oz
  • fresh basil leaves only
    ½ oz
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground pepper
    ¼ tsp
  • salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled
    16 oz
  • Worcestershire sauce
    1 tsp
  • oil to fry
  • hamburger buns toasted
    4
  • red onion thinly sliced
    ½

Infos nut. par 1 portion

Calories 470 kcal / 1966 kJ
Protides 26 g
Lipides 20 g
Glucides 38 g
Fibre 2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...