
Appareils et accessoires
Salmon Burger
Préparation 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
Tartar Sauce
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon juice2 tsp
-
capers drained2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
olive oil½ oz
Salmon Burger
-
lemon peel only, no pith1
-
bread cubes2 oz
-
shallot1 oz
-
parsley leaves only½ oz
-
fresh basil leaves only½ oz
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper¼ tsp
-
salmon skinless and boneless, in pieces (1 in.), chilled16 oz
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
oil to fry
-
hamburger buns toasted4
-
red onion thinly sliced½
Infos nut. par 1 portion
Calories
470 kcal /
1966 kJ
Protides
26 g
Lipides
20 g
Glucides
38 g
Fibre
2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Better Burgers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis

Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis