Appareils et accessoires
Za'atar pesto
Préparation 5min
Total 5min
300 g
Ingrédients
-
olive oil plus extra for topping130 g
-
blanched almonds toasted150 g
-
garlic cloves1 - 2
-
fresh za’atar leaves washed and dried40 g
-
parsley leaves only, washed and dried5 sprigs
-
salt1 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 300 g
Protides
36.4 g
Calories
9021 kJ /
2156 kcal
Lipides
217.6 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Date and pistachio truffles (bethith)
30min
Tahini dip (tarator)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2h 30min
Za'atar mix substitute
5min
Chicken moghrabieh
1h 25min
Gazelle horns
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Flat bread
25min
Semolina custard
20min