Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
TM5 TM6

Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)

5.0 (1 évaluation )

Ingrédients

Deeg

  • 300 g water
  • 15 g verse gist
  • 500 g bloem
  • 15 g fijn zout
  • 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
  • 30 g koriander
  • 30 g verse muntblaadjes
  • 30 g verse bladpeterselie

Gekruid vlees voor de vulling

  • 100 g ui, gehalveerd
  • 50 g gele paprika, in stukken
  • 50 g paprika, rode, in stukken
  • 30 g koriander
  • 30 g verse muntblaadjes
  • 30 g verse bladpeterselie
  • 300 g rundergehakt
  • 2 snuifjes fijn zout, naar smaak
  • 2 snuifjes paprika, naar smaak
  • 2 tl gedroogd gemalen kurkuma
  • 1 snuifje gemalen komijn

Assemblage

  • olijfolie om te frituren, plus extra om de handen in te vetten

Infos nut.
par 1 stuk
Calories
2134 kJ / 510 kcal
Protides
17 g
Glucides
51 g
Lipides
27 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives