
Appareils et accessoires
Chicken Rendang
Préparation 5min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
coconut oil50 g
-
garlic cloves15 g
-
shallots65 g
-
galangal10 g
-
fresh turmeric1 cm
-
fresh ginger1 cm
-
fresh red chillies100 g
-
dried chillies (approx. 10 pieces), deseeded, soaked to soften10 g
-
candlenuts3
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
chicken thighs, with skin and bone800 g
-
toasted coconut paste (kerisik)50 g
-
coconut cream100 g
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
palm sugar (gula Melaka)45 g
-
kaffir lime leaves3
-
turmeric leaf thinly sliced1
Infos nut. par 1 portions
Calories
645 kcal /
2699 kJ
Protides
28 g
Lipides
45 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Asian Chicken Dinners
10 Recettes
International
International