Appareils et accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Préparation 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
1.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Halloween-worstvingers
1h
Ijs van bevroren fruit
5min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Chorizo, aardappel en koolsoep
Pas d’évaluation
Chocolade broodpudding
1h 25min
Varkenshaasje in papillot
1h
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Salade van gehakte groenten
10min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Bananen-druivenpudding zonder toegevoegde suikers
1h