Appareils et accessoires
Champignontaart
Préparation 10min
Total 45min
6 porties
Ingrédients
-
bladerdeeg uitgerold (1-2 mm)200 g
-
mozzarella50 g
-
peterselie enkel de blaadjes10 takjes
-
olijfolie30 g
-
teentjes knoflook2
-
verse champignons in vier gesneden400 g
-
zout1 tl
-
porto30 g
-
kaas in stukken (bv. Gruyère, Gouda etc.)100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
9.4 g
Calories
1243 kJ /
297 kcal
Lipides
20.9 g
Glucides
16.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Starterskit
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Rauwe chocolade bietencake
Pas d’évaluation
Fruitpapje met ontbijtgranen
Pas d’évaluation
Zalm en venkel risotto
25min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Havermoutrepen met kaas
45min
Yoghurtijs met mango
12h
Bessenjamtaart
2h 35min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h
Havertaart
Pas d’évaluation
Pompoenrisotto met spek
25min