Appareils et accessoires
Pêche Melba
Préparation 10min
Total 35min
6 porties
Ingrédients
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
0.8 g
Calories
436.5 kJ /
104.3 kcal
Lipides
2 g
Fibre
0 g
Glucides
21.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hemelse desserts
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12h 20min
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Geroosterde aubergines
Pas d’évaluation
Dracula bloed
Pas d’évaluation
Maanzaad-mayonaise
Pas d’évaluation
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Hazelnootijs
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Brood met olijven
2h 20min
Romige Aardappelsalade
Pas d’évaluation
IJs van Mango en Passievrucht
Pas d’évaluation
Witte Bonensoep met Aardappelen en Chorizo
Pas d’évaluation