Appareils et accessoires
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Préparation 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1 g
Calories
427 kJ /
102 kcal
Lipides
6.6 g
Glucides
9.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
ALTERNATIVE SIDES
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Broccoli Mash
35min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1h 30min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1h 30min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Blitva
35min
Pears in Spiced Red Wine
3h 20min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Green Goodness Soup
10min
Spiced Red Wine Pears
45min
Mini Vegetable Frittatas
35min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min