Versions compatibles
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g butter, cut in pieces (1-2 cm)
- 2 banana shallots (approx. 30 g), peeled and cut in halves
- 2 garlic cloves
- 220 g water
- ½ tsp meat stock paste, to taste (see Tips)
- 2 tsp pink peppercorns
- 300 g new potatoes, unpeeled, washed and cut in pieces (2-3 cm)
-
400 - 500
g lamb loins, boneless (approx. 3-4 fillets)
ou 400 - 500 g lamb fillet - 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp water, to de-glaze frying pan
- 1 bunch green asparagus (130-150 g), trimmed and cut in halves
- 1 carrot, cut in matchsticks
- 1 Tbsp whisky
- 1 tsp maize flour
- 60 g whipping cream
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1830 kJ / 435 kcal
- Protides
- 29 g
- Glucides
- 12.8 g
- Lipides
- 29.3 g
- Fibre
- 3.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Prawn Saganaki
35min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Beef Stroganoff
1h
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10 min
Salmon and Courgette en Croute
1h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min