
Appareils et accessoires
Butternut and bacon macaroni cheese
Préparation 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
butternut pumpkin cut into pieces (1 cm)500 g
-
shortcut bacon rashers cut into pieces (2 cm)150 g
-
oil for drizzling
-
salt plus extra for seasoning2 tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)250 g
-
water1000 g
-
macaroni pasta300 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
salted butter50 g
-
milk500 g
-
plain flour50 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
paprika plus extra for sprinkling½ tsp
-
dried thyme1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
586.3 kcal /
2462.8 kJ
Protides
25.8 g
Lipides
29.4 g
Glucides
52.6 g
Fibre
4.5 g
Graisses saturées
15.5 g
Sodium
1798.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Budget friendly pasta
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande