Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
TM6 TM5

Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle

4.3 (482 évaluations )

Ingrédients

Chicken

  • 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
  • 50 g lemon juice

Spinach and almond pesto

  • 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 30 g blanched almonds
  • 1 garlic clove
  • 100 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp fine sea salt

Pasta

  • 1200 g water
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • salt, for seasoning
  • ground black pepper, for seasoning
  • 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3598.3 kJ / 856.8 kcal
Protides
58.3 g
Glucides
69.6 g
Lipides
37.2 g
Graisses saturées
7.6 g
Fibre
5 g
Sodium
636.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives