Versions compatibles
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Chicken
- 700 g chicken breast, cut into strips (approx.1 cm)
- 50 g lemon juice
Spinach and almond pesto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm), plus extra to serve
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 30 g blanched almonds
- 1 garlic clove
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp fine sea salt
Pasta
- 1200 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- salt, for seasoning
- ground black pepper, for seasoning
- 400 g tagliatelle pasta nests (see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3598.3 kJ / 856.8 kcal
- Protides
- 58.3 g
- Glucides
- 69.6 g
- Lipides
- 37.2 g
- Graisses saturées
- 7.6 g
- Fibre
- 5 g
- Sodium
- 636.6 mg
Recettes alternatives
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Pork meatballs with couscous
50 min
Meatballs with tomato sauce
40min
Chicken pesto pasta
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Beef ragu
1h 25min
Chicken and warm potato salad
55min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
One pot pasta with chorizo
35min
Chorizo and chicken pasta
50 min