
Appareils et accessoires
Pizza pockets
Préparation 30min
Total 1h 50min
16 portions
Ingrédients
Pizza dough
-
water220 g
-
white sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour plus extra for dusting400 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt1 tsp
Pizza pockets
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)50 g
-
fresh mozzarella cut into pieces (3 cm)100 g
-
brown onion cut into quarters50 g
-
garlic cloves2
-
fresh tomato cut into quarters and deseeded1
-
tomato paste100 g
-
dried oregano1 tsp
-
ham slices, cut into strips100 g
-
salami cut into strips100 g
-
full cream milk for brushing
Infos nut. par 1 portion
Calories
183.1 kcal /
769.1 kJ
Protides
8.2 g
Lipides
7.6 g
Glucides
19.5 g
Fibre
1.7 g
Graisses saturées
2.9 g
Sodium
419.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Hip Hip... Hooray!
85 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande