Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 stroužky česneku
- 8 snítek čerstvé máty, jen listy
- 300 gramů jehněčího masa, na kousky
- 2 čajové lžičky oregana, sušeného
- 80 gramů feta sýru, na kousky (1 cm)
- 1 - 2 špetky mořské soli, podle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, podle chuti
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 1391 kJ / 331 kcal
- Protides
- 40.4 g
- Glucides
- 0.8 g
- Lipides
- 18 g
- Fibre
- 2 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6h 45min
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Pas d’évaluation
Králík po sicilsku
1h 20min
Krevetová polévka s chorizem a bramborami
40min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40min
Kukuřičná kaše a cibulová marmeláda
1h 20min
Rybí rolky s houbovou náplní
Pas d’évaluation
Portugalská zelená vejce
Pas d’évaluation
Smažené knedlíčky plněné vepřovým masem
Pas d’évaluation
Kanapky s pomazánkou z artyčoků
Pas d’évaluation
Kuřecí ragú
50min