
Appareils et accessoires
Squash and Broccoli Salad
Préparation 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
Dressing
-
white wine vinegar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
runny honey1 tsp
-
olive oil2 Tbsp
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Salad
-
red onions halved50 g
-
water700 g
-
butternut squash washed, with skin, sliced in rings (1 cm thick), then halved (approx. 400 g)4 slices
-
broccoli florets (5 cm)200 g
-
fresh spinach leaves50 g
-
red cabbage sliced (5 mm)90 g
-
sesame seeds2 Tbsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
368 kcal /
1536 kJ
Protides
11 g
Lipides
25.8 g
Glucides
22.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Steam Supreme
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande