Coconut lamb curry

Coconut lamb curry

4.4 65 évaluations
Préparation 25min
Total 2h
4 portion

Ingrédients

Masala paste
  • coconut oil
    1 tbsp
  • fresh coconut flesh (see Tips)
    50 g
  • coriander seeds
    1 tbsp
  • dried chillies (Kashmiri chillies or long red chillies)
    2 - 4
  • fennel seeds
    ½ tsp
  • whole cloves
    4
  • salt
    1 tsp
  • fresh curry leaves
    10
  • ground cinnamon
    1 tsp
Lamb
  • coconut oil
    1 tbsp
  • brown onions cut into halves
    2
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    1 tbsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    1 tbsp
  • ground coriander
    1 tbsp
  • fresh tomato (approx. 80 g), cut into quarters
    1
  • salt
    1 tsp
  • boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 3-4 cm) (see Tips)
    800 g
  • coconut milk
    150 g
  • potatoes cut into pieces (2 cm)
    250 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 714 kcal / 2999.3 kJ
Protides 56.4 g
Lipides 45.7 g
Glucides 15.2 g
Fibre 11.7 g
Graisses saturées 24 g
Sodium 1470.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...