Appareils et accessoires
Mexican Spare Ribs
Préparation 10min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Pico de Gallo (Salsa)
-
tomatoes halved500 g
-
fresh jalapeño chillies deseeded30 g
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh coriander leaves only1 sprig
Ribs
-
cola200 g
-
chipotle chilli salsa140 g
-
brown sugar100 g
-
soy sauce80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered180 g
-
oil40 g
-
pork spare ribs sliced in 5 cm pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
23.86 g
Calories
2255 kJ /
593 kcal
Lipides
36.49 g
Fibre
1.65 g
Glucides
28.13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
VIVA MEXICO
12 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Pas d’évaluation
Korean Fried Chicken
3h 10min
Butter Chicken
50min
Rice with Duck
1h 5min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min