Fish Stew
TM5 TM6

Fish Stew

4.7 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 100 g onions, quartered
  • 2 roasted red peppers, preserved
  • 2 garlic cloves
  • 100 g tinned chopped tomatoes
  • 150 g dry white wine
  • 200 g fish stock
  • 8 - 10 saffron threads
  • ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
  • 1 pinch fine sea salt
  • 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
  • 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
  • 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1899 kJ / 454 kcal
Protides
49.59 g
Glucides
23.42 g
Lipides
18.04 g
Fibre
2.88 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives