
Appareils et accessoires
Chicken ball kebabs with rice
Préparation 15min
Total 1h 40min
2 portion
Ingrédients
-
chicken breast fillet sliced200 g
-
shallot sliced (approx. 1 shallot)30 g
-
fresh rosemary needles washed and dried2 sprigs
-
fresh parsley1 sprig
-
fresh marjoram1 sprig
-
white wine30 g
-
stale white bread crust removed, in pieces50 g
-
milk for soaking the bread30 - 50 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)30 g
-
mixed fresh herbs (e.g. thyme, marjoram, basil, oregano)30 g
-
fine salt1 pinch
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
courgette medium-sized, cut into 16 slices1
-
pepper (vegetable), any colour cut into 16 square pieces1
-
water700 g
-
vegetable stock paste, homemade½ tsp
-
risotto rice e.g. Arborio or Carnaroli150 g
-
extra virgin olive oil20 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
600 kcal /
2510 kJ
Protides
36.7 g
Lipides
15.6 g
Glucides
80.6 g
Fibre
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Focus on Poultry
10 Recettes
Suisse
Suisse