Appareils et accessoires
Chili non Carne
Préparation 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves1 - 2
-
onion (approx. 70 g), cut into halves1
-
tofu plain, drained200 g
-
olive oil30 g
-
dark soy sauce25 g
-
waxy potatoes diced (approx. 1,5 cm)600 g
-
water300 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée70 g
-
salt2 tsp
-
sweet paprika powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground cayenne pepper¼ tsp
-
red peppers diced (approx. 2 cm)250 g
-
dark chocolate, 70% cocoa solids (vegan), broken into pieces20 g
-
canned kidney beans drained (weight after draining)255 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
21 g
Calories
1785 kJ /
426 kcal
Lipides
14 g
Fibre
13.4 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vibrant Vegan
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Paella with kidney beans
55min
Tofu stew
30min
Vegetable-topped bread
40min
Lentil loaf
1h 55min
Vegan Bean Burgers
1h 20min
Vegetable paella
40min
Lentil and spinach soup
50min
Tofu Ramen Bowl
55min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Soy bolognese
40min
Vegetable and Chickpea Tagine
50min