Versions compatibles
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 5 gramů čerstvé bazalky, pouze lístky
- 150 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 25 gramů olivového oleje
- 2 konzervy rajčat (800 gramů)
- 1 polévková lžíce provensálského koření
- 1000 gramů gnocchi
- Infos nut.
- par 1 porci
- Calories
- 2397 kJ / 568 kcal
- Protides
- 19 g
- Glucides
- 85 g
- Lipides
- 16 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Gnocchi s avokádem
20min
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min
Farfalle v italských barvách
30min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30min
Thajské nudle s červeným kari a paprikami
25min
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35min
Gnocchi trikolóra
25min
Špagety all'Amatriciana
30min