Gnocchi with Taleggio Cheese
TM6 TM5 TM31

Gnocchi with Taleggio Cheese

2.9 ( 9 évaluations )

Ingrédients

  • 35 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1000 g water plus extra for cooking gnocchi
  • 370 g floury potatoes peeled, sliced (0.5 cm)
  • 225 g pumpkin flesh cubed (2-3 cm)
  • 660 g plain flour plus extra for dusting
  • 1 - 2 pieces lemon peel
  • 1 medium egg
  • 3 ½ tsp fine sea salt
  • 25 g unsalted butter
  • 300 g milk
  • 150 g Taleggio cheese in pieces
  • 2 - 3 fresh chives chopped

Infos nut.
par 1 portion
Calories
622 kcal / 2600 kJ
Protides
21.6 g
Lipides
15.2 g
Glucides
99.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives