Versions compatibles
Milk jellies with poached stone fruit
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g freshly squeezed orange juice (approx. 2 oranges)
- 40 g honey
- 1 cinnamon quill, broken into pieces
- 2 whole cloves
- 3 cardamom pods, crushed
- 100 g water
- 5 fresh plums or 6 apricots, stones removed
- 500 g milk
- 2 tbsp raw sugar
- 2 tsp gelatine powder
- 100 g pouring (whipping) cream (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 820 kJ / 195.2 kcal
- Protides
- 4.6 g
- Glucides
- 24.2 g
- Lipides
- 9.1 g
- Graisses saturées
- 5.7 g
- Fibre
- 1.6 g
- Sodium
- 39.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Saffron and cardamom poached pears
40min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Orange, raspberry and coconut jellies
2h 30min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min
Chocolate raspberry puddings
40min
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
2h 10min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Berry chia jam
3h 15 min
Passionfruit and macadamia truffles
3h 30min