Appareils et accessoires
Steamed Tofu
Préparation 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
carrots cut in pieces70 g
-
garlic cloves4
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh spinach leaves blanched (see tip)150 g
-
fresh button mushrooms sliced (2-3 mm)200 g
-
firm tofu marinated, cut in 4 pieces600 g
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
-
lemon juice4 tsp
-
extra virgin olive oil4 tsp
-
soy sauce2 Tbsp
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
626.5 mg
Protides
27.4 g
Calories
1232 kJ /
294.5 kcal
Lipides
17.9 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Steam Supreme
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian Japchae
45min
Millet
45min
Slow-cooked Chickpeas
14h 40min
Tofu stew
30min
Asian vegetable soup with tofu
1h 30min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Stir-fried Vegetables
10min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Tofu stew
30min
Baby-friendly Mango Tofu Sesame Noodles
40min
Tofu Stew
30min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10min