Appareils et accessoires
Miso Soup with Vegetables
Préparation 10min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
oil10 g
-
fresh shiitake mushrooms quartered200 g
-
carrots cut in matchsticks150 g
-
leeks cut in matchsticks95 g
-
liquid vegetable stock900 g
-
miso40 g
-
water80 g
-
firm tofu cubed (1 cm)250 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
spring onions cut in thin slices (3 mm)6
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
377 kJ /
90 kcal
Lipides
4 g
Fibre
2.9 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
JAPANESE CUISINE
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarian Japchae
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Scrambled Tofu
20min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Umami Soup
1h 20min
Chickpea Pancakes
20min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Prawn and Miso Noodle Soup
20min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30min
Kimchi
51h
Yasai Yaki
25min
Ramen Noodle Soup
40min