Okonomiyaki

Okonomiyaki

4.6 206 évaluations
Préparation 20min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

Okonomiyaki sauce
  • honey
    20 g
  • Japanese soy sauce
    30 g
  • tomato ketchup
    60 g
  • Worcestershire sauce
    40 g
Okonomiyaki
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • water
    200 g
  • dashi powder
    1 tsp
  • eggs
    4
  • plain flour
    160 g
  • sea salt
    ¼ tsp
  • sugar
    ¼ tsp
  • white cabbage finely sliced
    400 g
  • Japanese pickled ginger (Beni Shoga), drained
    40 g
  • sesame oil to fry
  • boneless skinless pork belly cut into thin slices (see Tip)
    120 g
  • Kewpie mayonnaise to serve
  • bonito flakes to serve
  • fresh chives chopped, to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 467.1 kcal / 1961.9 kJ
Protides 19.9 g
Lipides 22.8 g
Glucides 44.2 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 5.2 g
Sodium 1327 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...