Ice Cream Cone Cupcakes
TM6 TM5 TM31

Ice Cream Cone Cupcakes

3.9 (8 évaluations )

Ingrédients

Cakes

  • 16 ice cream cones, flat bottomed
  • 90 g plain flour
  • ½ tsp baking powder
  • 150 g granulated sugar
  • 4 medium eggs, separated
  • ½ tsp cream of tartar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 2 Tbsp water

Topping

  • 360 g icing sugar
  • 180 g unsalted butter, soft
  • 2 Tbsp natural vanilla extract
  • 6 chocolate flake bars, each cut in 3 pieces

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1397 kJ / 334 kcal
Protides
3.6 g
Glucides
47.4 g
Lipides
14.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives