Appareils et accessoires
Pasta alla Vodka
Préparation 5min
Total 15min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves4 - 5
-
extra virgin olive oil15 g
-
butter10 g
-
tomato paste70 g
-
tomato passata150 g
-
vodka40 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
cooked pasta of choice350 g
-
boiling water (if needed)1 - 2 tbsp
-
fresh basil only leaves, to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
428.8 mg
Protides
11.2 g
Calories
1555.1 kJ /
371.7 kcal
Lipides
19.2 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
33.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Newsletter 2025
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35min
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Pas d’évaluation
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
Macadamia Chocolate Cookies
Pas d’évaluation
Bannofee Muffin
45min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Salt-free arrabbiata sauce
25min
Banana and raspberry soft serve
5min
Spicy Margarita Fizz
10min
Crumbs chocolate chip cookies
1h 10min
Strawberry margarita
5min
Best lemon drizzle cake
35min